Kezdőlap Ismertető Micro Headset fotók Kontakt   

Működése rendkívül egyszerű:
A Micro hangszórókat a fülbe  helyezve,
az indukciós hurkot a nyakba akasztva, összedugjuk a telefonunkkal,

Bármilyen telefonnal kompatibilis a készülék. Az indukciós hurok tápellátását egy darab 9 voltos elem szolgáltatja ami 5-6 óra használatot biztosít.

Az induktív hurokba be van építve egy rendkívül érzékeny mikrofon ami a suttogást is érzékeli.
Ha ezeket a lépéseket megtettük, a készülék készen áll a hívások fogadására, indítására. 

Az indukciós eszköz és a miniatűr méretű fülhallgató között nincs fizikai kapcsolat, nincsenek drótok, melyek kivülről láthatóak volnának.

A telefonhívás létrejötte után akadálytalanul és zavartalanul tud egymással a két fél kommunikálni, akár egy hagyományos telefonbeszélgetés alkalmával.
A suttogás is jól hallható a segítő fél számára az érzékeny mikrofonoknak köszönhetően. A segítő fél pedig nyugodtan normál
hangerővel beszélhet, csak a felhasználó fogja hallani, mivel a szerkezet csak a felhasználó dobhártyájához közvetíti a hangot. A mikro hangszóró a fülbe bele nézve sem észrevehető, kívül álló részére semmilyen hang nem hallható.

Egyedüli mp3 as használat. Vegyük fel a hanganyagot. Csatlakoztassuk az indukciós hurkot a készülékbe. Hallgassuk vissza mikro headsetünkkel.

Mikró hangszórók eltávolítása : egy speciális kúp alakú mágnest a fülhöz rakva kiszippantja a mikro hangszórókat a fülünkből.
© 2022 - tutivizsga.hu